U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Deze pagina is uit nood geboren , ons doel is altijd geweest om een goed product te leveren met redelijke winstmarges ........ helaas zijn er mensen bij die denken onder en boven de wet staan en maar wat aanrommelen , zij krijgen als dank een gratis vermelding op onze site.

Voor het plaatsen krijgt de klant een laatste kans de factuur betalen , gebeurt dit niet volgt er een bericht via sms / mail voordat het hier wordt geplaatst.

Als de factuur betaald is verdwijnt de naam weer , eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Bouwbedrijf VDM uit Drogeham failliet , bijna € 10.000,-- niet betaald , vervolgens een doorstart en de leveranciers/onderaannemers blijven met de gebakken peren zitten ....

Bouwbedrijf Kramer uit St. Nicolaasga , ook op een haar na € 10.000,-- onbetaald en ook hier weer een doorstart !

Bouwbedrijf Th. de Vries uit Koudum , failliet en vrolijk doorgaan met zijn praktijken , schade € 3.716,15 , ook weer zuurverdiende centjes waar je naar kunt fluiten!

Christiaan Weerstand met Bouwbegrip bv  heeft hier ook nog een factuurtje van 2013 openstaan ter grootte van € 2.584,58 

Bouwbedrijf v/d Veen aan de Lytse Geast 13 Tytsjerk , failliet , doorstart , schade € 1.052,40 

Keimpe Boersma timmerwerken uit Leeuwarden heeft hier nog een factuur openstaan van € 750,-- excl. btw , factuur staat open van 14 juli 2015 , komen nog wat kosten overheen , dus loopt ook al weer aardig op . Verschillende malen gebeld en er is belooft te betalen .Naar nu blijkt wordt het bedrijf opgeheven en worden de onderaannemers met de schade opgezadeld.

 Karin Torensma uit St Jacobiparochie heeft werk laten uitvoeren , factuurdatum 1 oktober 2020 , totaalbedrag van    € 3450,00 , er is een paar keer een gedeelte overgemaakt maar sinds een paar maanden komt er helemaal niets meer binnen , wel heel veel loze beloften , maar daar kan ik helaas geen personeel van betalen. Na de zoveelste belofte volgt er niets anders meer dan de gang naar de rechter.